Kip Electo service, elektrotechnische installaties, bouw en slimme elektro oplossingen Ooij

Agrarische sector

Al meer dan 20 jaar is K.I.P. electro service actief in de agrarische sector. Wij zijn uw partner voor alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden in en rondom uw bedrijf. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren voor u een betrouwbare en duurzame installatie. Tijdens het gehele traject zullen wij met u, een eventuele adviseur of bouwkundig aannemer, samenwerken om te komen tot een perfect eindresultaat. Wij nemen graag elke uitdaging van u aan, om te komen tot een zo hoog mogelijke kwalitatieve leefomgeving voor uw dieren.

Wij werken samen met diverse leveranciers van klimaatsystemen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om het perfecte klimaatsysteem te ontwerpen en installeren voor elke stal. Dit alles natuurlijk rekening houdend met de wensen van u als klant.

Door onze samenwerking met diverse lichtleveranciers, die zich onderscheiden op het gebied van kennis van lichttechniek en de gerichte toepassing van licht bij uiteenlopende soorten vee, zijn wij in staat om voor uw veestapel de juiste verlichting te adviseren en monteren. Juiste en uniforme stalverlichting draagt onder andere bij aan een betere gezondheid en productiviteit van uw dieren.

Dit alles maakt K.I.P. electro service tot dé betrouwbare partner voor de innovatieve duurzame veehouderij, waarin energieverbruik, welzijn en milieu een steeds belangrijkere rol innemen.