Kip Electo service, elektrotechnische installaties, bouw en slimme elektro oplossingen Ooij

Utiliteit

U kunt bij K.I.P. electro service rekenen op een breed pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek in de utiliteit. Wij maken graag een voorstel voor de indeling van de gehele elektrotechnische installatie van uw kantoor-, bedrijfs- of winkelpand. De wensen van u, als klant, worden in het concept verwerkt en na uw goedkeuring kunnen wij de complete installatie voor een scherpe prijs met gerenommeerde KEMA-gekeurde materialen voor licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheer- en intercomsystemen, data-, telefonie-, ontruimings- en inbraakinstallaties aanbieden. Alles volgens de NEN-voorschriften. Ook op basis van bestekken en opgenomen werk komen wij met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bij vele relaties hebben wij afspraken over het onderhoud, periodiek ofwel op contractbasis. We hebben een 24-uurs bereikbaarheid en serviceorganisatie.

Elke projectaanvraag wordt aan de hand van een vast stramien behandeld. Een ‘stappenplan’ geeft aan hoe het project ingepland kan worden en op welke wijze de uitvoering zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden. Afhankelijk van het project wordt een projectteam samengesteld onder leiding van een projectmanager. Met de monteurs wordt het gehele project doorgenomen zodat een ieder weet wat er verwacht wordt. De ervaring heeft geleerd dat de tijd die in de voorbereiding wordt gestoken zich dubbel en dwars uitbetaalt. Bij projecten waar met een bouwteam wordt gewerkt, maakt K.I.P. electro service graag deel uit van het team. Dit heeft als voordeel dat er efficiënt ingespeeld kan worden op onverwachte situaties. Bovendien is er sprake van een optimale afstemming van de verschillende bouwdisciplines. In bouwteamverband kunnen de bouwpartners problemen vóór blijven omdat vanaf de start meegedacht kan worden.

K.I.P. electro service besteedt veel aandacht aan de maatvoering en het aanzicht. Zo worden bijvoorbeeld installatiecomponenten zoals wandcontactdozen en telefoonaansluitingen in harmonie met elkaar gebracht. De monteurs van K.I.P. electro service zijn allround vakmensen, die van alle markten thuis zijn, op zowel sterkstroom- als zwakstroomgebied. Aan (bij)scholing wordt van oudsher hoge prioriteit gegeven. Mede daardoor blijft de kwaliteit van de dienstverlening hoog.