Kip Electo service, elektrotechnische installaties, bouw en slimme elektro oplossingen Ooij

Licht- en krachtinstallaties vormen het kloppend hart van een woning. De functionaliteit, flexibiliteit, energiebesparing, comfort, veiligheid en zekerheid drukken een belangrijke stempel op de woning. Storingen daarentegen veroorzaken veel ongemak en schade. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarom van essentieel belang. Tijdens de uitvoering van de opdracht van het werk stellen wij hoge kwaliteitsnormen en dragen vervolgens met zorg/trots de installatie aan onze klanten over.

Domotica is de verzamelterm voor alle elektrotechnische hoogstandjes die in verbinding met elkaar bijdragen aan aangenaam, veilig en comfortabel wonen. Maar, belangrijker nog dan wat domotica precies is, is wat het voor u kan doen. Met de domoticatoepassingen van K.I.P. electro service gaat er een wereld voor u open.

Met het gebruik van moderne beveiligingstechnieken zoals bewegingsmelders, inbraakalarmsysteem en rookmelders kan de beveiliging van uw woning aanzienlijk worden verbeterd. De verschillende beveiligingsmogelijkheden kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met elkaar.