Kip Electo service, elektrotechnische installaties, bouw en slimme elektro oplossingen Ooij

Zonnepanelen

Wij van K.I.P. electro service gaan altijd mee in de innovatie binnen onze branch. Eén van de meest recente voorbeelden hiervan is zonne-energie. Mede door de huidige economische situatie wordt kostenbesparing steeds belangrijker voor consumenten. Met de aanleg van een zonnestroomsysteem bespaart u jaarlijks veel geld op uw energierekening.

Zonnepanelen, ook wel PV-panelen (photovoltaische panelen) genoemd, zetten zonlicht om in elektriciteit. Een zonnepaneel bestaat uit vele kleine zonnecellen die allemaal met elkaar zijn verbonden. De energie van de zon zorgt ervoor dat er een elektrische spanning in de zonnecellen ontstaat. Dit proces levert zonnestroom op die via een omvormer kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet.

Bent u geïntresseerd in de aanleg van een compleet zonnestroomsysteem, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag helder advies op maat. Indien u zelf het installatiewerk wilt doen, kunt u ook bij ons terrecht voor advies en leverantie van alle benodigde materialen. Voor onze contactinformatie zie het contactformulier op onze website (Contact).